Om oss

Interactive Profiles AB representerar WILEY publishing och är Authorized Partners för Everything DiSC® och The Five Behaviors of a Cohesive Team. Vi har valt Everything DiSC® och Five Behaviors of a Cohesive Team, för att vi ser att det är de verktygen som just nu ligger i framkant på marknaden och är ett premiummärke för den här typen av profiler. Vårt mål är att ge dig de allra bästa verktygen för att lyckas med individ, grupp och organisationsutveckling.  Vi kan erbjuda profiler med hög nyansering, hög igenkänning, hög effekt och därmed hög resultatpåverkan. Vi som arbetar med certifiering och support har samtliga en beteendevetenskaplig utbildning och lång erfarenhet inom områdena personlig utveckling, grupputveckling, organisationsutveckling, rekrytering och facilitering. Alla instrument som vi kan erbjuda har vi själva använt ute i verksamheter och kan därmed ge dig de bästa förutsättningarna för support och hur du ska designa innehållet i de uppdragen som du ska genomföra. Vårt verktyg Everything DiSC® Workplace är DNV-certifierat.

Om Matilda

Om Matilda

Matilda har en bakgrund inom rekrytering och HR och har flera års erfarenhet av våra verktyg i praktiken.  Matilda ger dig support med tekniska frågor i vår digitala plattform såväl som support kring alla våra profiler i Everything DiSC® och Five Behaviors of a Cohesive Team.  Matilda arbetar också ute bland våra kunder, vilket betyder att hon kan tillhandahålla personlig support och workshops kring instrumenten.

Om Mikael

Om Mikael

Mikael har under stora delar av sitt yrkesliv arbetat med olika profilinstrument genom både rekrytering, utbildning och utveckling. Mikael är den hos oss som i första hand tar hand om certifieringar och utbildningar kring våra verktyg och profiler. Han är också den som ger support via telefon i samband med att du ska designa dina uppdrag. Tillsammans med Matilda arbetar Mikael med uppföljning och vidareutbildning kring våra verktyg. Mikael har även arbetat med ett flertal andra instrument på marknaden vilket utgör en god jämförelsegrund för dina frågor.

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss gärna med informationen nedan eller använd vårt kontaktformulär.

Östra Storgatan 67, 553 21 JÖNKÖPING

Skicka ett meddelande

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor! Vi hjälper dig också med designen i dina kommande uppdrag kopplat till våra produkter.


    Om Interactive Profiles

    Interactive Profiles representerar ett premiummärke på marknaden för beteende-och kommunikationsprofiler. Vi har valt Everything DiSC® och The Five Behaviors of a Cohesive Team, för att vi ser att det är de verktygen som just nu ligger i framkant på marknaden. Vårt mål är att ge dig de allra bästa verktygen för att lyckas med individ, grupp och organisationsutveckling.